Επιμηκυντής Πέους Gnetics Extender®

Σταματήστε να ντρέπεστε για το μέγεθος του πέους σας. Μπορείτε να ξεχάσετε τις ενοχλητικές καταστάσεις στο κρεβάτι, την ανασφάλεια, την έλλειψη αυτοπεποίθησης με το Gnetics Extender. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τη σύντροφο σας με ένα πολύ μεγαλύτερο πέος, εάν θέλετε να αυξήσετε την απόδοσή σας στο κρεβάτι και να δώσετε στην σύντροφο σας πολύ περισσότερη ευχαρίστηση, εάν θέλετε μια καλύτερη σεξουαλική ζωή ,δοκιμάστε το Gnetics Extender. Πολλοί άνδρες είναι αυτοί που θα ήθελαν να έχουν ένα μεγαλύτερο πέος τόσο σε μήκος όσο και σε πάχος. Κάποιοι σκέφτονται να κάνουν χειρουργική επέμβαση για να αποκτήσουν μεγαλύτερο πέος, η επιλογή αυτή απαιτεί χρόνο και χρήμα και έχει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας. Οι περισσότεροι όμως χρησιμοποιούν επιμηκυντές πέους.

Τι είναι ο Επιμηκυντής Πέους Gnetics Extender;

To Gnetics Extender είναι μια μοναδική συσκευή μεγέθυνσης πέους, ιατρικά εγκεκριμένη και αποδεδειγμένη ότι λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά στην επιμήκυνση του πέους.
Με το Gnetics Extender, μπορείτε να προσθέσετε μέχρι και 8 εκατοστά σε μήκος, μόνο με 6 μήνες χρήσης.

Το πιο σημαντικό: είναι ασφαλές και δεν έχει παρενέργειες.
Υψηλή αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, υψηλότερες επιδόσεις στο κρεβάτι θα είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της χρήσης Gnetics Extender.

 

Η αγορά είναι γεμάτη από πανάκριβες συσκευές επιμήκυνσης πέους χαμηλής ποιότητας.Φυσικά υπάρχουν και προϊόντα υψηλής ποιότητας αποτελεσματικά, αλλά και πολλά ανασφαλές προϊόντα.
Υπάρχουν πολλά προϊόντα όπως αντλίες και κρεμάστρες βάρους που υποστηρίζουν ότι «θα αλλάξετε τη ζωή σας μέσα σε μια νύχτα». Να θυμάστε ότι κανένα προϊόν δεν είναι σε θέση να αυξήσει το μέγεθος του πέους σας σε μόλις λίγες ημέρες.

 

Επίσημη ιστοσελίδα του μόνου Εγκεκριμένου από την Ε.Ε. Επιμηκυντή Πέους Gnetics Extender

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ! ΚΩΔΙΚΟΣ: GREECE20

Πως λειτουργεί ο Επιμηκυντής Πέους;

Η συσκευή Gnetics Extender είναι βασισμένη στην αρχή της έλξης.
Η αρχή της έλξης χρησιμοποιείται επίσης και στη σύγχρονη ιατρική. Στην ορθοπεδική χειρουργική οι γιατροί χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης των οστών. Σε πλαστικές εγχειρήσεις για επέκταση των ιστών άρα και αναγέννηση νέων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη ατελειών του δέρματος όπως π.χ. τα εγκαύματα. Ο Gnetics Extender έχει εγκριθεί και έχει προταθεί από διάφορους ειδικούς στον τομέα της επιμήκυνσης πέους. Επίσης, μερικοί από τους πιο διάσημους ουρολόγους συνιστούν το Gnetics Extender στους ασθενείς τους.

 

Κατά τη διάρκεια της στύσης, ο εγκέφαλος απελευθερώνει ορμόνες υπεύθυνες για την αποστολή του αίματος στο πέος σας, για να γεμίσει το στυτικό ιστό.Όταν το πέος γεμίσει με τη μέγιστη δυνατή ποσότητα αίματος, προκαλείται η στύση. Όπως μπορείτε να δείτε,το μέγεθος του πέους σας περιορίζεται από το μέγεθος του στυτικού ιστού (Corpora Cavernosa)

Το τέντωμα των ιστών του πέους επιτρέπει στα κύτταρα να αναπαραχθούν, αυτό σημαίνει ότι περισσότερο αίμα μπορεί να ρέει μέσα, καθιστώντας το πέος μεγαλύτερο.Με την αύξηση της ροής του αίματος στο πέος σας ο σπογγώδης ιστός θα γίνει πιο απορροφητικός σε αίμα, που οδηγεί σε ένα μεγαλύτερο πέος.

Όπως μπορείτε να δείτε ο Gnetics Extender είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τεχνητός τρόπος για την μεγέθυνση του πέους σας. Είναι η πιο αποτελεσματική και ανώδυνη μέθοδος.

 

Όχι πια άγχος.Όχι πια ντροπή για το μέγεθος του πέους σας

To Gnetics Extender αρχικά αναπτύχθηκε από έναν από τους πιο γνωστούς ουρολόγους. Αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί ως ιατρική βοήθεια σε χειρουργική επέμβαση αύξησης πέους. Έχει επίσης εντατικά δοκιμαστεί και μελετηθεί από πολλούς ειδικούς προκειμένου να διασφαλιστεί αποτελεσματικά.
Είναι αναγνωρισμένη ως η πλέον αποτελεσματική συσκευή για την μεγέθυνση πέους από πολλούς από τους κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα αυτό.
Ο Mario Dumitrascu έχει βοηθήσει πολλούς ασθενείς να μεγαλώσουν το πέος τους και να επιτύχουν το στόχο τους όσον αφορά το μέγεθος και το σχήμα του πέους τους. Έχει ασχοληθεί στον τομέα αυτό για περισσότερα από 20 χρόνια και με επιτυχία, συνιστά το Gnetics Extender σε πολλούς από τους ασθενείς του. Με σωστή χρήση, κανείς δεν έχει ποτέ παραπονεθεί ότι η συσκευή δεν είναι αναποτελεσματική.

Πόσο θα μου κοστίσει ο Επιμηκυντής Πέους Gnetics Extender;

Το Gnetics Extender θα σας κοστίσει 129€ μόνο.

Οι αλλαγές που προέρχονται από τον Επιμηκυντή Πέους είναι μόνιμες;

Ναι είναι. Τα αποτελέσματα ΔΕΝ θα εξαφανιστούν αφού σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον επιμηκυντή πέους Gnetics Extender!Ο συνδυασμός Gnetics Extender με τα χάπια SizeGainPlus θα σας δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι το καθένα ξεχωριστά

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ! ΚΩΔΙΚΟΣ: GREECE20Έχω κυρτό πέος, Ο Επιμηκυντής Πέους θα με βοηθήσει;

Ναι. Η χρήση του Gnetics Extender σε ασθενείς που εμφανίζουν καμπυλότητα στο πέος είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα, παρατηρήθηκε μείωση της καμπυλότητας από 50% έως και 90% όλων των ασθενών που μελετήθηκαν, χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε χειρουργική διαδικασία!

Η επιμήκυνση θα κάνει το πέος λεπτότερο;

Όχι, η αύξηση είναι αναλογική σε όλο το πέος. θα υπάρξει αύξηση στο μήκος όπως επίσης και στην περιφέρεια δεδομένου ότι οι νέοι ιστοί δημιουργούν μεγαλύτερο όγκο και αυτός ο όγκος πληρείται με νέα κύτταρα, λόγω του πολλαπλασιασμού των κυττάρων.

Θα βοηθήσει στην αύξηση της περιμέτρου του πέους;

Ασθενείς έχουν αναφέρει αύξηση της περιμέτρου έως και 30%

Η αύξηση παρατηρείται σε κατάσταση στύσης και σε κατάσταση ηρεμίας;

Ναι, η αύξηση είναι αναλογική και θα είναι εμφανής σε κατάσταση στύσης αλλά και σε κατάσταση ηρεμίας.

Αποτελέσματα του Επιμηκυντή Πέους Gnetics Extender

Μια σειρά από μελέτες και προσωπικές μαρτυρίες δείχνουν ότι τα αποτελέσματα που μπορούν να αναμένονται από την χρήση Gnetics Extender είναι μια αύξηση έως και 30% του μεγέθους του πέους σας. Για να το θέσουμε σε πραγματικούς αριθμούς, ένα πέος 15 εκατοστών μπορεί να γίνει μέχρι και 20 εκατοστά σε περίπου 6 μήνες. Επιπλέον, οι χρήστες του Gnetics Extender έχουν αναφέρει μια αύξηση στην περίμετρο και βελτίωση της συνολικής σεξουαλικής επίδοσης ως αποτέλεσμα της χρησιμοποίησης του Gnetics Extender σε συνδυασμό με τα χάπια SizeGainPlus.

Ενώ ο χρόνος που χρειάζεται για το αποτέλεσμα (6 μήνες), μπορεί να φαίνεται αρκετός σε ορισμένους άνδρες, τα καλά νέα είναι ότι μόλις έχετε επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα η αύξηση του μήκους και του πάχους είναι μόνιμο.
Μπορεί να θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα SizeGainPlus για δικό σας όφελος, αλλά o Gnetics Extender δεν θα σας χρειάζεται πια γιατί θα σας έχει προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων;

Έχει 6 μήνες εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα επιστρέψτε απλά το προϊόν και θα πάρετε πίσω την πλήρη τιμή αγοράς. Χωρίς να σας κάνει κανένας ερωτήσεις.

Πως να χρησιμοποιήσετε το Gnetics Extender;

Η χρήση του Gnetics Extender είναι εκπληκτικά απλή και χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας κάθε μέρα για να δείτε πραγματικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Ο επιμηκυντής πέους Gnetics Extender είναι μία συσκευή η οποία επισυνάπτεται στο πέος. Ο σκοπός της συσκευής είναι να τεντώσει φυσικά το πέος σε επίπεδο άνετο και ασφαλές.

Συνιστάται ότι προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα, η συσκευή στην αρχή της θεραπείας πρέπει να φορεθεί για 4 έως 5 ώρες κάθε μέρα, και σταδιακά αυξάνεται το χρόνο έως 12 ώρες την ημέρα. Να θυμάστε ότι το πέος σας είναι σαν να γυμνάζεται ένας μυς, χρειάζεται χρόνος για να αυξήσει το μέγεθός του στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Μην περιμένετε αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα.

Επίσημη ιστοσελίδα του μόνου Εγκεκριμένου από την Ε.Ε. Επιμηκυντή Πέους Gnetics Extender

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ! ΚΩΔΙΚΟΣ: GREECE20

Για πόσο χρονικό διάστημα θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το Gnetics Extender;

Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται κατά τη διάρκεια της περιόδου 3-6 μηνών. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης για να επιτύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με το Gnetics Extender.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Συστήματος Gnetics Extender

 • Μερικοί άνδρες πιστεύουν ότι ο χρόνος που χρειάζεται για να δουν αποτελέσματα είναι πολύ περισσότερος από ό, τι είναι πρόθυμοι να επενδύσουν.
  Αλλά για τους άνδρες που έχουν πάρει απόφαση να αυξήσουν το μέγεθος τους και να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή, είναι απλά ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με μια μικρή ενόχληση.
 • Δεν είναι σίγουρο ότι η αύξηση στο μήκος του πέους θα είναι 30 τοις εκατό, επειδή το σώμα του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό και δεν θα ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο στη διαδικασία – θεραπεία.
  Αυτό μπορεί να αφήσει κάποιους άνδρες απογοητευμένους, αλλά δεν υπάρχουν μαγικές συσκευές.
  Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, αυξάνοντας το μέγεθος του πέους σας είναι όπως η εκγύμναση των μυών σας – δεν υπάρχουν συντομεύσεις.

 

Σύνοψη για τον Επιμηκυντή Πέους Gnetics Extender

Είναι γεγονός ότι ο επιμηκυντής πέους Gnetics Extender λειτουργεί τέλεια για μερικούς άνδρες, βέβαια το σώμα κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικό, και δεν ανταποκρίνεται με τον ίδιο τρόπο.
Οι περισσότεροι άνδρες είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που παίρνουν.

Ο Gnetics Extender δεν είναι απλά ένας άλλος τρόπος για την αύξηση του μεγέθους του πέους, είναι σχεδιασμένο να επιτύχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα τα οποία είναι μόνιμα.
Το σύστημα Gnetics Extender είναι πολύ φθηνότερο και λιγότερο επικίνδυνο από τις εναλλακτικές μορφές χειρουργικής επέμβασης. Δεν χρειάζεται πολύ για να ανακαλύψει τα οφέλη και να δείτε τα αποτελέσματα του συστήματος.
Αν να το δει κανείς σε σχέση κόστους – οφέλους, το κόστος είναι σχεδόν τίποτα σε σύγκριση με τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που είναι δυνατόν να επιτευχθούν.

Τρόποι πληρωμής

Η ασφάλεια της αγοράς μέσω ίντερνετ είναι παραπάνω από έμπιστη και απόλυτα εγγυημένη. Οι αγορές γίνονται με μεγάλη ασφάλεια, τα στοιχεία σας είναι απόλυτα ασφαλή καθώς η εταιρεία χρησιμοποιεί μεθόδους υψίστης ασφαλείας.
Η παραγγελία μπορεί να γίνει με την πιστωτική, την χρεωστική (χρεωστικές κάρτες είναι οι κάρτες που χρησιμοποιούμε όλοι μας για την ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ) ή και με μια προπληρωμένη κάρτα, καθώς και με αντικαταβολή.

Ο συνδυασμός Gnetics Extender με τα χάπια SizeGainPlus θα σας δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι το καθένα ξεχωριστά

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ! ΚΩΔΙΚΟΣ: GREECE20

24 thoughts on “Επιμηκυντής Πέους Gnetics Extender®

 1. ο επιμηκυντής πέους για εμένα έχει καλύτερα αποτελέσματα από τα χάπια επιμήκυνσης πέους

 2. Ο επιμηκυντής πέος είναι πιο ακριβός από τα χάπια αλλά το αγοράζεις μία φορά και τέλος, ενώ τα χάπια πρέπει να τα αγοράζεις κάθε μήνα για 6 μήνες.

 3. Αν θες να μεγαλώσεις το πέος σου κάνεις θυσίες, αν και για όλα υπάρχουν λύσεις: Το φοράς μόνο όταν είσαι στο σπίτι 😉

 4. το μόνο που κάνει δουλειά σε εμένα. τον έχω μεγαλώσει 3 εκατοστά μετά από 3 μήνες χρήσης (και δεν το φοράω κάθε μέρα). το μόνο που με ανησυχεί είναι αν τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

 5. ο επιμηκυντής κάνει δουλειά. το χρησιμοποιώ 2 μήνες (σχεδόν κάθε μέρα) και έχει μεγαλώσει περίπου 2 εκατοστά το πέος μου.
  αλλά δεν βολεύει τόσο, το φοράω πιο πολύ όταν είμαι στο σπίτι

 6. γαμάτος ο επιμηκυντής πέους κάνει δουλειά, τουλάχιστον σε εμένα.
  τα χάπια δεν τα εμπιστεύομαι

 7. Αν και ο επιμηκυντής πέους ενδεικνύεται σε άνδρες που έχουν κάνει περιτομή, καλύτερα να συμβουλευτείς τον θεράποντα ιατρό σου.

 8. ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος πέους?
  εγώ που την έχω 13 εκατοστά είμαι στο μέσο όρο

 9. πιστεύω ότι είναι το μόνο που μπορεί να μεγαλώσει την πούτσα τόσο πολύ,
  έχει κάποια μειονεκτήματα ( πρέπει να το φοράς μερικές ώρες την μέρα) αλλά είναι το μόνο που έχει αποτελέσματα.

  1. μην το λες, και με τα sizegain plus είδα μεγάλη διαφορά.
   η πούτσα μου μεγάλωσε τουλάχιστον 4 εκατοστά, βέβαια τα έπαιρνα 6 μήνες.
   τώρα σκέφτομαι να πάρω και αυτό το μηχάνημα επιμήκυνσης πέους.
   ξέρει κανείς αν ισχύει ο κωδικός GREECE10% και για το μηχάνημα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *