Χάπια βελτίωσης Σπέρματος | Εκσπερμάτωσης

Πώς να αυξήσετε το Σπέρμα σας;

Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να αφήσετε έγκυος την σύντροφο σας, είναι σημαντικό για έναν άνδρα να προσέχει την γονιμότητα του, τον αριθμό των σπερματοζωαρίων του. Ένας άντρας πρέπει να παράγει αρκετό υγιές σπέρμα, ώστε να μπορεί να γονιμοποιήσει ένα ωάριο. Μια πιθανή αιτία της υπογονιμότητας στους άνδρες είναι ο χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων.


Υπάρχουν πράγματα που ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει για να ενισχύσει φυσικά τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και τη γονιμότητα.

Συμβουλή 1: Αποφεύγετε τις επιβλαβείς ουσίες, παράνομα ναρκωτικά, όπως η κοκαΐνη, οπιούχα και μαριχουάνα. Είναι επίσης σημαντικό να αποφεύγετε το κάπνισμα και το μάσημα του καπνού, καθώς και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – αν πίνετε, μην ξεπερνάτε τα δύο ποτά την ημέρα.

Συμβουλή 2: Αποφύγετε ζεστά μπάνια. Η υψηλή Θερμοκρασία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων μπορεί να μειώσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Για μέγιστη παραγωγή σπέρματος, μην κάνετε ζεστά μπάνια ή χρησιμοποιείτε υδρομασάζ. Είναι επίσης καλύτερο να αποφύγετε ατμόλουτρα και ντους ατμού. Επίσης, να φοράτε χαλαρά εσώρουχα και παντελόνια, και μην τοποθετείτε φορητούς υπολογιστές ή άλλα ζεστά ηλεκτρονικά πάνω σας.

Συμβουλή 3: Μην παίρνετε στεροειδή ή ορμόνες. Η χρήση στεροειδών μπορεί να μειώσει το μέγεθος των όρχεων και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, προκαλώντας στειρότητα. Φάρμακα για τον προστάτη και τον καρκίνο, μπορούν και αυτά να επηρεάσουν τη γονιμότητα και πρέπει να αποφεύγονται.

Συμβουλή 4: Μειώστε τις φορές που εκσπερματώνετε. Μπορείτε με αυτό τον τρόπο να αυξήσετε τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, έτσι ώστε όταν έχετε σεξουαλική επαφή απελευθερώνεται περισσότερο σπέρμα.

Συμβουλή 5: Ένας υγιεινός τρόπος ζωής (άσκηση και υγιεινή διατροφή) μπορεί να βελτιώσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και την ποιότητα του σπέρματος.

Επίσημη Ιστοσελίδα Volume500

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ! ΚΩΔΙΚΟΣ: GREECE20

Καλύτερη σεξουαλική ζωή με το Volume500

Η ποιότητα του σεξ και κατ’ επέκταση του οργασμού είναι πάντα ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της ζωής, ένα ζευγάρι συνδέεται στενά με αυτό. Για πολλούς άνδρες, επίσης, η σεξουαλική ικανοποίηση και η εκσπερμάτωση, είναι υψίστης σημασίας. Όλες αυτές οι πτυχές της σεξουαλικής ζωής μπορούν να βελτιωθούν εύκολα με συμπληρώματα διατροφής, φτιαγμένα μόνο με φυσικά συστατικά όπως το Volume500, μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ανδρικής σεξουαλικής ζωής.
Τα φυτικής προέλευσης συστατικά του Volume 500 μαζί με τις βιταμίνες και τα ανόργανα στοιχεία που περιέχει, έχουν ως στόχο να αυξήσουν την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος και με τη σειρά του τη βελτίωση του οργασμού, νιώθοντας πολύ μεγαλύτερη ένταση κατά τις εκσπερματώσεις.

 

Τι περιέχουν τα Χάπια Βελτίωσης Εκσπερμάτωσης;

Τα συστατικά του Volume500 βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και τις οργασμικές συσπάσεις στον άνδρα περισσότερη ευχαρίστηση και αύξηση στην ποσότητα του σπέρματος.
Μερικά από αυτά τα φυσικά συστατικά είναι το τζίντζερ, εκτός του ότι είναι αφροδισιακό βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, το εκχύλισμα των σπαραγγιών που βοηθά στη βελτίωση της γονιμότητας, το Fucus Vesuculous είναι φύκια της Βόρειας Θάλασσας όπου αυξάνει την παραγωγή σπέρματος και αυτό οφείλεται στο ιώδιο το οποίο περιέχει και βελτιώνει το μεταβολισμό,
το Serenoa repens για τη διατήρηση της αναπαραγωγικής λειτουργίας χάρις στα λιπαρά οξέα και το Vitis vinifera ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που βελτιώνει τη ροή του αίματος και θεραπεύει οξειδωμένα κύτταρα.

 

Δοσολογία του Volume500 για σκληρές Στύσεις

Με ένα μόνο χάπι Volume500 την ημέρα, θα γίνουν αισθητά τα αναμενόμενα αποτελέσματα στο σεξ, όπως επίσης θα δείτε και την βελτίωση στο χρώμα και στην ποσότητα του σπέρματος.
Λαμβάνοντας Volume 500 για να βελτιωθεί η ποιότητα και η ποσότητα του σπέρματος είναι μια εντελώς φυσική θεραπεία για την ανδρική σεξουαλική ζωή και την αλλάζει προς το καλύτερο.

 

Επίσημη Ιστοσελίδα Volume500

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ! ΚΩΔΙΚΟΣ: GREECE20

Πως το Volume500 Βελτιώνει την Εκσπερμάτωση;

Όταν το πέος είναι σε στύση, το αίμα φτάνει στα σηραγγώδη σώματα του πέους. Αυτό που κάνει το Volume500 είναι να συμβάλει στη βελτίωση της ροής του αίματος, ώστε να φτάσουν περισσότερες θρεπτικές ουσίες και μέταλλα με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ποιότητα και η ποσότητα του σπέρματος.

 

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Η φυσιολογία του κάθε ανθρώπου είναι πολύ διαφορετική, τα 100% φυτικά χάπια Volume500 μπορεί να δράσουν διαφορετικά στον καθένα, έχει να κάνει ανάλογα με το άτομο, αλλά κατά κανόνα τα αποτελέσματα είναι εμφανή μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Το Volume500 μπορεί να βοηθήσει αρκετά στα προβλήματα γονιμότητας, το Volume500 συμβάλλει στη βελτίωση της γονιμότητας, αλλά δεν είναι μια ειδική θεραπεία για αυτό. Θα έλεγα ότι δρα ως ενισχυτής του σεξ.

 

Σύνοψη για τα χάπια βελτίωσης Σπέρματος και Εκσπερμάτωσης

Το Volume500 συστήνεται από γιατρούς δεδομένου ότι έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι βελτιώνει την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος και με τη σειρά του βελτιώνει τις σεξουαλικές σχέσεις, έτσι ο άνδρας σταματάει τα πιθανά προβλήματα ανασφάλειας σχετικά με τη σεξουαλική υγεία του.
Συνιστάται για όλους τους άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την σεξουαλική τους υγεία.

 

Επίσημη Ιστοσελίδα Volume500

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ! ΚΩΔΙΚΟΣ: GREECE20

12 thoughts on “Χάπια βελτίωσης Σπέρματος | Εκσπερμάτωσης

 1. Πάσχω από ολιγοσπερμία. Τις περισσότερες φορές δεν έβγαζα καθόλου σπέρμα όταν έχυνα.
  Το volume500 αποδείχθηκε σωτήριο για εμένα, δεν είναι ότι τώρα βγάζω πολύ σπέρμα… αλλά οι εκσπερματώσεις μου είναι πλέον «κανονικές».

 2. Παιδιά αυτά τα χάπια είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.
  Η εκσπερμάτωση διαρκεί περισσότερο και είναι πολύ πιο έντονη.

 3. καλύτερα χάπια που έχω δοκιμάσει ποτέ! μου τα είχε φέρει ένας φίλος μου από την Γαλλία πριν κάνα χρόνο.
  με βοήθησαν και στην πρόωρη εκσπερμάτωση (μπορεί να είναι και η ιδέα μου)

 4. όντως κάνουν πολύ καλή δουλειά, τα παίρνω κάνα μήνα και έχω δει τεράστια διαφορά στο σπέρμα.

 5. μάγκες χύνω ποτάμια 😛 ..πλάκα κάνω , πράγματι κάνουν δουλειά αυτά τα χάπια τα έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν και τα συνιστώ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *