πέους ανατομία

Ανατομία του Πέους

Το πέος είναι το ίδιο πολύπλοκο όπως και κάθε άλλο μέρος του ανθρώπινου σώματος, παρόλο που μπορεί να σας εξαπατήσει με την απλή εμφάνιση του. Επιπλέον, δεδομένου ότι οι δύο βασικές λειτουργίες του πέους είναι γνωστές σε άνδρες και γυναίκες, υπάρχει μια τάση να πιστεύουν ότι όλοι ξέρουν ότι πρέπει είναι αξιόλογο για αυτό.
Ωστόσο, πάντοτε υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που δεν έχουν απαιτηθεί η που έχουν μείνει θολά, άλλα που κανένας δεν προσπαθεί να της διευκρινίσει, και οι οποίες μπορεί να έχουν ενδιαφέρουν σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

ανατομία του πέουςΒασικά το πέος αποτελείτε από δύο μέρη: το ράβδος του πέους η διαφορετικά το σώμα του πέους και το βάλανο. Το ράβδος του πέος δεν είναι ένα μυς, όπως πιστεύουν πολλοί. Αποτελείτε από τρεις στήλες ιστών, το οποία συνεχίζονται μπροστά και καταλήγουν στο βάλανο.
Τα δυο πλάγια κυλινδρικά σώματα ονομάζονται Σηραγγώδες Σώμα (Corpora Cavernosa) και το άλλο ονομάζεται Σπογγώδες Σώμα (Corpus Spongiosus). Ανάμεσα στη βάλανο και το σώμα του πέους υπάρχει η Βαλανοποσθική Αύλακα. Το άκρο του πέους σχηματίζει μία κωνική δομή, τη βάλανο, στο πρόσθιο τμήμα της οποίας εντοπίζεται το στόμιο της ουρήθρας.

πέους ανατομία

Το σώμα καλύπτεται από δέρμα το οποίο είναι λεπτό και ελαστικό και συνδέεται χαλαρά με τους ιστούς κάτω από την επιφάνεια του. Αυτό ονομάζεται Πόσθη.
Στο βάλανο, που περιβάλλετε από μια λεπτή επιδερμίδα, καταλήγουν πολλά νεύρα. Το βάλανο είναι πολύ ευαίσθητος στο άγγιγμα.

 

Το πέος διέρχεται από τη βάση στην κορυφή από την ουρήθρα. Η ουρήθρα λειτουργεί ως κανάλι για το πέρασμα των ούρων που παράγονται στην κύστη και του σπέρματος που παράγεται στους όρχεις. Ο Χαλινός είναι ένα κομματάκι δέρμα, που συνδέει τη βάλανο με τη ράβδο του πέους. Ο Χαλινός είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του άνδρα.


Τα Χάπια επιμήκυνσης Πέους SizegainPlus είναι τα μόνα που έχουν πάρει Έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. με αριθμό έγκρισης 64954/27.07.2013

Χάπια Επιμήκυνσης Πέους Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.Τσιρότα επιμήκυνσης ΠέουςΕπιμηκυντής Πέους Εγκεκριμένος από την Ε.Ε.Χάπια βελτίωσης Σπέρματος


 

Leave a Comment