λίμπιντο τροφές

Τροφές που αυξάνουν την λίμπιντο

Μια υγιείς σεξουαλική επιθυμία ξεκινάει με ένα υγιές σώμα, και αυτό απαιτεί γυμναστική και καλή διατροφή. Υπάρχουν πολλές τροφές που μπορούν να αυξήσουν την σεξουαλική επιθυμία, ενισχύουν την αντοχή και βελτιώνουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε το σεξ και τον εαυτό σας σαν σεξουαλική ον. Η φύση είναι γεμάτη με τροφές που μπορεί να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την σεξουαλική επιθυμία και να απολαύσετε το σεξ με το σύντροφό σας. Παρακάτω είναι μερικές από αυτές τις τροφές.

Τρόφιμα που θα ανεβάσουν την Λίμπιντο σας

Αυγάαυγά

Τα αυγά περιέχουν χοληστερόλη, που είναι σημαντικά συστατικά για την τεστοστερόνη. Η κατανάλωση ωμών αυγών είναι ο πιο γρήγορος και ευθείς τρόπος για να αυξήσετε την χοληστερόλη και να ενισχύστε την ανδρική λίμπιντο. Τα αυγά είναι από τα πιο σημαντικές πηγές βιταμίνης A, η οποία κρατάει τους επιθηλιακούς ιστούς υγιές. Αυτοί οι ιστοί καλύπτουν εσωτερικά όλο το σώμα, και ειδικά των κόλπο και την μήτρα. Άλλες καλές πηγές βιταμίνης A είναι το συκώτι, το τυρί και τα καρότα.

Σπανάκισπανάκι

Το σπανάκι, το λάχανο και τα πράσινα λαχανικά περιέχουν Indole-3-carbinol, το οποίο μειώνει την ποσότητα του οιστρογόνων στο ανδρικό σώμα,
οδηγώντας στην ανάπτυξη των άπαχων μυών και της τεστοστερόνης. Επίσης βοηθάει στην παραγωγή των οιστρογόνων στις γυναίκες. Το σπανάκι και τα άλλα βαθυπράσινα φύλα λαχανικά είναι καλές πηγές μαγνησίου, στην οποία η γυναικεία ορμόνη οιστρογόνο βασίζεται για να συντηρεί ένα υγιές μεταβολισμό.

Αβοκάντοαβοκάντο

Σε αντίθεση με τα περισσότερα αφροδισιακά που ενισχύουν την λίμπιντο στους άνδρες, το αβοκάντο είναι γνωστό για την ικανότητα να αυξήσει σημαντικά την λίμπιντο στις γυναίκες. Επίσης το αβοκάντο περιέχει βιταμίνη B6, η οποία βοηθάει στην παραγωγή των ανδρικών ορμονών. Το κάλιο που περιέχει το αβοκάντο βοηθάει στην ρύθμιση του θυρεοειδούς αδένα στις γυναίκες ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τα επίπεδα της λίμπιντο. Το αβοκάντο περιέχει μεγάλες ποσότητες φολικού οξύ που βοηθάει στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών.

Έλαια και ξυροί καρποίξυροί καρποί

Τα έλαια και οι ξυροί καρποί είναι πλούσιοι σε βιταμίνη E, το οποίο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθάει στην πρόληψη από βλαβών των ωαρίων που παράγονται από τις ωοθήκες. Οι ξυροί καρποί είναι εξαιρετικές πηγές λινελαϊκου οξέος που είναι ένα απαραίτητο λιπαρό οξύ για την παραγωγή του σπέρματος. Όσο περισσότερο σπέρμα παράγει το σώμα τόσο μεγαλύτερη είναι η σεξουαλική επιθυμία.

Στρείδια

στρείδια

Το στρείδια θεωρούνται η πιο πλούσια πηγή ψευδάργυρου, ο οποίος είναι μια βασική τροφή για την ενίσχυση της λίμπιντο και την παραγωγή του σπέρματος στου άνδρες. Τον ψευδάργυρο μπορείτε να το βρείτε στο ρύζι, στο άπαχο κόκκινο κρέας και στην γαλοπούλα.

 


Τα Χάπια επιμήκυνσης Πέους SizegainPlus είναι τα μόνα που έχουν πάρει Έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. με αριθμό έγκρισης 64954/27.07.2013

Χάπια Επιμήκυνσης Πέους Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.Τσιρότα επιμήκυνσης ΠέουςΕπιμηκυντής Πέους Εγκεκριμένος από την Ε.Ε.Χάπια βελτίωσης Σπέρματος


 

Leave a Comment